• CLIENT: Stavitelství Khýr s.r.o.
  • PLACE: Orlová, Czech Republic
  • DATE: 2009-2010

The base of the architectonic concept of the reconstruction of the facade of the object was to create a compact mass divided only by window and door openings, vivified by angled areas and the protruding windowsills. The mass of the object is divided into two floors due to an added floor (that does not include the squash courts). Compact mass of the object is architectonically brightened up in the spot of the entrance and a terrace by a protruding element. The leeward side naturally continues into a construction of the shielded entrance and the terrace where again continues on the side of the terrace. The rest of the terrace cladding is carried out in a glass. In the context of the adjustments that were carried out the building of Squash Orlová and a gym of Obchodní akademie were connected. On the first floor of the building there can be found a vestibule, a reception with a seating area, a gallery connected to a staircase, 2 air-conditioned squash courts of ASB Babinsky type, a facility room and a storage room.

Team:
David Kotek, Pavel Krátký, Zbyněk Jendryka, Pavel Nitra

Podobné projekty