• KLIENT: manželé Výtiskovi
  • MÍSTO: Háj ve Slezsku, Česká republika
  • STUDIE: 2016
  • REALIZACE: 2017

Při navrhování tohoto domu bylo zadáním jasné provozní řešení. Vstupní prostory navazující na technické prostory šatny a garáže. Společný prostor pro rodinu byl navržen jako jednotná zóna obsahující jak obývací pokoj, tak jídelnu a kuchyni. Z kuchyně bude mít paní domu perfektní přehled o dění u vstupu. Ze společenských prostor se dále prochází do ložnice a technického zázemí domu. Ložnice je navržena jako samostatná jednotka, s vlastním hygienickým zázemím a výstupem na soukromou terasu. V patře, které celé patří dětem, je kromě pokojů navržen další setkávací prostor, který může být využit jako herna či relax zóna. Vstupní prostor před domem je tvořen přímým nástupem ke vchodovým dveřím, lemovaným zelení a během večera podpořen ambientním osvětlením. Druhá strana objektu je tvořena prostornou zahradou se zahradním domkem a altánem, bazénem a terasou navazující na objekt. Materiálově a svými odstíny se objekt snaží působit svěže, lehce a nadčasově.

Team:
David Kotek, Petr Kundrát

Podobné projekty