• CLIENT: Správa železniční dopravní cesty, s.o.
  • DATE: 2011-2012
  • PLACE: Ostravice, Czech Republic

The architectonic concept is based on a simple effective concept of highlighting the railway station. The concept has not made big changes in the shape of the previous object. It is operatively divided, based on its dispositions and its current use to a service part (the room for repair’s report, the ticket office, the waiting hall, the platform), a commercial rentable spaces (shops) and dorms for staff of the railway station on the second floor. A new significant element is a construction of new passage in the area of the waiting room that also works as a new entrance, together with barrier-free space and an area at the bus stop where there were created a new commercial areas with free access to the railway platform.

Team:
David Kotek, Pavel Krátký

Podobné projekty