• KLIENT: KULTURNÍ CENTRUM PORUBA, p.o.
  • MÍSTO: Ostrava, Česká republika
  • DATUM: 2014

Koncepce řešení interiéru informačního a kulturního centra v Ostravě – Porubě je v maximální možné míře navrhnuta na míru uživateli a provozu informačního a kulturního centra v Ostravě – Porubě. Celý interiér je koncipován do šedých metalických odstínů materiálů odrážejících se od tmavé podlahy a jedinými akcenty v prostoru je výrazná oranžová pohovka a zelený koberec protahující se ven z objektu. V interiéru informačního a kulturního centra v Ostravě – Porubě jsou stěny opatřeny bílou sádrovou omítkou. Stěna na levé straně od dveří je opatřena výmalbou ve světle šedém odstínu a na protější straně v tmavším odstínu šedé. Nové informační centrum nyní sídlí v reprezentativních prostorech, kde lidé získají informace o kulturních, sportovních či společenských akcích a mohou si na ně rovnou zakoupit vstupenky. Smyslem centra je zlepšení komunikace mezi občany a radnicí a oživení kulturního a společenského života v Ostravě – Porubě.

Team:
David Kotek, Valerie Zámečníková

Podobné projekty