• CLIENT: KULTURNÍ CENTRUM PORUBA, p.o.
  • PLACE: Ostrava, Czech Republic
  • DATE: 2014

Concept of the interior of the informational and cultural center in Ostrava Poruba is maximally designed to fit the user and employees of the informational and cultural center in Ostrava Poruba. The whole interior is conceived in grey metallic shades of materials that reflect dark floors and the only accents in the space is distinctly orange sofa and a green carpet that leads out of the object itself. In the interior of the informational and cultural center in Ostrava-Poruba, there is used a white gypsum plaster on the walls. The wall on the left side of the door is painted in a light grey shade of color and its opposite side in a darker shade of grey. New informational center is situated in representative building where people get information on cultural, sport and social events and can buy here the tickets for them too. The purpose of the center is to improve the communication in between the citizens and the city hall and vitalize the cultural and social life in Ostrava – Poruba.

Team:
David Kotek, Valerie Zámečníková

Podobné projekty