• KLIENT: Harmony Club Hotel
  • MÍSTO: Ostrava, Česká republika
  • DATUM: 2014

Smyslem projektu je vytvoření moderního vzhledu městského hotelu. Lobby hotelu získalo novou formu a bylo zvětšeno předsunutím zádveří a také vybouráním zdi, jež odděluje hotelovou část od restaurace. Hotelový salonek byl sloučen s lobby, čímž vznikl vzdušný a otevřený prostor. Přímo naproti vstupu do hotelu byla umístěna recepce. Celý prostor je rozdělen na dvě zóny s různými kvalitami, což je podpořeno materiálovým řešením a výběrem nábytku (zóna v půlkruhu s křesly nabízí co nejvíce možné soukromí, druhá část, více otevřená, je vybavena nízkými křesly). Nově řešený lobby bar má návaznost na zázemí restaurace. Vznikla zde nová venkovní krytá terasa, jež je přístupná z lobby. Interiér je barevně řešen v neutrálních tónech a materiálech a je doplněn výrazným barevným akcentem. Celým prostorem lobby prochází „nerezová linka“, jenž plynule prochází i do haly a přilehlé restaurace. Do této „nerezové linky“ jsou zakomponovány bar a recepce. Stávající travertinová dlažba zůstala zachována, proběhla její renovace a doplnění.

Team:
David Kotek, Martin Tománek, Pavel Nitra

Podobné projekty